Despre noi

Distribuie:

SCARI INTERIOARE DIN LEMN MASIV

EXPERIENTA in prelucrarea lemnului masiv

Imbinand pasiunea si indemanarea mestesugarilor cu tehnologia, reusim sa dam valoare maxima lemnului, oferindu-va astfel produse cu o calitate optima, design modern, finisaj ecologic si durabilitate exceptionala.

INOVATIE in realizarea scarilor de lemn

Dezvoltarea de produse inovative si durabile este o prioritate pentru noi. Angajamentul nostru fata de clienti, de la livra numai prodse de calitate, ne-a determinat sa achizitionam cele mai noi si performante utilaje. De asemenea tratarea lemnului cu substante ecologige este promisiunea noastra pentru un mediu mai curat.

DESIGN si proiectare scari interioare

Adoptam cel mai bun design posibil pentru structura spatiului disponibil. Designerii nostri vor combina componentele de calitate cu designul scarii cere este dezvoltat pentru fiecare proiect.

COMPONENTE DE CALITATE – vang, balustru, mana curenta, treapta

Scarile de calitate incep cu componente de calitate, de aceea fabricam toate componentele sub un control strict al calitatii. Folosirea celor mai bune materiale, combinata cu atentia pentru detaliu are ca rezultat componente de cea mai inalta calitate.

UNELTE DE PRECIZIE pentru prelucrarea si curbarea lemnului masiv

Unelte de precizie sunt garantia unui produs de cea ma inalta calitate cu finisare exceptionala si ne permit sa executam lucrari de finete.

SERVICII complete in realizarea scarilor interioare

Masurare
Primul pas in conceperea si realizarea proiectului este o masurare atenta a spatiului disponibil in scopul de a proiecta cel mai potrivit model pentru spatiul si ambientul din casa clientului.
Design
Pe baza masuratorilor si a ambientului ce se doreste a fi creeat (modern, rustic, etc.), va vom oferi consultanta in alegerea celui mai bun design posibil a fi implementat.
Ofertare
Dupa colectare datelor in functie de materialul folosit, design si complexitatea lucrarii se stabilesc termenele de predare a lucrarii si modalitatile de plata.
Instalare
Montajul, ultima si poate ce mai importanta dintre etape se desfasoara in deplina curatenie si cu un minim de deranj al clientului. Personalul calificat asigura un timp scurt de montaj.


Distribuie: